Skocz do zawartości

[Zakpu] rowerów damski i męski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcemy z mężem kupić sobie rowery. 

Interesuje nas filma Kelly. Rowery chcemy do jazdy po mieście i w teren np góry. 

Może ktoś podpowiedzieć jakie będą odpowiednie, na co patrzeć kupując rowery. 

Na zakup rowerów chcemy przeznaczyć do 6000 zl

Napisano

Z Kelly to znam tylko The Kelly Family 🤣. A teraz konkrety:

1. Nie patrzymy na markę to przede wszystkim.
  2. Co znaczy w góry? Asfaltowe ścieżki czy kamieniste szlaki? Ile będzie jazdy po mieście, a ile po tych "górach"? W %.
  3. Ile waży najcięższe z Was? Może to nieładne pytanie, ale ważne 😉
Napisano

Ja bym jednak doprecyzował te "góry", czy to ma być jako "teren" czy "pojechanie w góry żeby pokręcić się po okolicznych drogach" ;)

Napisano

Asfalt znaczy dojechać do mamy ma do niej około 15 km i do pracy jakieś 10 km. 

A góry to znaczy w teren. Nie jakieś, skały a typowe scież do jady. No bardzo lubimy terenu ogrodzieńca i lasy w Ryczowie. 

Maz 85 kg waży ja 70 kg

1 godzinę temu, chudzinki napisał:

Z Kelly to znam tylko The Kelly Family 🤣. A teraz konkrety:

1. Nie patrzymy na markę to przede wszystkim.
  2. Co znaczy w góry? Asfaltowe ścieżki czy kamieniste szlaki? Ile będzie jazdy po mieście, a ile po tych "górach"? W %.
  3. Ile waży najcięższe z Was? Może to nieładne pytanie, ale ważne 😉

A dlaczego nie patrzeć na markę?

Kupując auto wybraliśmy docelowo jedna marke i nie żałujemy. 

Kupując aparat fotograficzny wybrałam jedna marke i jest ok.

Swojego pierwszego Kellysa miałam 10 lat ale juz za dużo potrzebował reanimacji. Niestety kolegi który pomagał mi kupić rower juz nie ma. A ze dobrze mi się jeździło pozostaje przy tej marce

Napisano

Samochody, aparaty nie mają tu żadnego odniesienia. W tych niskich kwotach przy rowerach patrzy się przede wszystkim na osprzęt, a Kellys wychodzi dość marnie na tym punkcie. To tak jak pisze @MikeSkywalker i po kłopocie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...