paczu Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 Cześć wszystkim, Czy ktoś mógłby pomóc mi w doborze nowych kół do roweru Kross Evado 1.0 2016 rok. W przyszłości chcę kupić rower szosowy i chciałbym kupić już coś lepszego co będzie pasować i tutaj i tutaj, czy wogóle jest to możliwe ? Specyfikacja roweru : https://www.goride.pl/meskie-2/kross-evado-1-0-2016-meski Z góry dzięki !
Dokumosa Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 Raczej szosę kupisz na kołach przystosowanych do hamulców tarczowych. Zostaw tu jak jest. Jak już będziesz miał szosę i będziesz chciał inne koła to sobie kupisz wtedy.
m0d Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 3 godziny temu, paczu napisał: W przyszłości chcę kupić rower szosowy i chciałbym kupić już coś lepszego co będzie pasować i tutaj i tutaj, czy wogóle jest to możliwe ? Nie ma to najmniejszego sensu, chociażby ze względu na hamulce czy standardy piast i osi w tej bliżej nieokreślonej przyszłości...
Sil_afein Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 Za dużo rzeczy się ostatnio w szosach zmienia, żeby kupować teraz koła "na przyszłość". Zostaw te koła, które masz. Z resztą... dziwnie by wyglądał taki rower z amortyzacją na stożkach 50 mm.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.