smilej Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Witam, chciałbym poznać opinie na temat rometa mustanga m2, ponieważ planuje jego zakup, ale jeszcze nie jestem do końca przekonany. Jestem osobą raczej początkującą i chciałbym się dowiedzieć czy jest to dobra opcja, czy może ktoś ma jakąś inną lepsza propozycje w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 To podstawowy model roweru górskiego, który z racji bardzo słabego amortyzatora, górski jest tylko z nazwy. Niestety konkurencja w tej cenie ma to samo więc po prostu kieruj się wyglądem, a przede wszystkim dostępnością. Ten Romet w ogóle jest fizycznie w sklepie? To jest na dzisiaj główny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smilej Napisano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Tak jest on dostępny fizycznie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 13 godzin temu, smilej napisał: planuje jego zakup, ale jeszcze nie jestem do końca przekonany. Jestem osobą raczej początkującą i chciałbym się dowiedzieć czy jest to dobra opcja, czy może ktoś ma jakąś inną lepsza propozycje w podobnej cenie Żeby wiedzieć czy to dobra opcja czy nie, to trzeba przede wszystkim wiedzieć gdzie i jak masz zamiar jeździć. Chyba, że jest to zakup na zasadzie "nie wiem co robię, ale chcę rower 'górski'", to wtedy nie pytaj tylko kupuj skoro się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izochietka Napisano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) w tej samej cenie unibike fusion ma lepszy napęd, lepsza korbę, lepsze hamulce, lepsze manetki, a kosztuje tyle samo. To oczywiście nie jest wyczynowy rower tylko amatorski ale w tej cenie jest lepiej wyposażony niz romet M2. Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Izochietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi