el_aventurero Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Chcę strzelić sobie na wiosnę parę wypraw kilkudniowych. Nie kupuje od razu roweru trekkingowego, bo szkoda kasy - nie wiem czy tylko chwilowo nie złapałem bakcyla. Dzisiaj oglądałem rower górski za 300zl. Jest w świetnym stanie. Nie wiem jedynie czy mam prawidłową pozycję za kierownicą żeby móc robić kilkadziesiąt km dziennie. Jesteście w stanie na podstawie zdjęcia stwierdzić czy rama pasuje do mojego wzrostu? Pozdrawiam Cytuj
SpinOff Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 To jakiś bait? Piszesz o rowerze górskim, na zdjęciu jest trekking, a temat zalożony w dziale gravelowym Cytuj
el_aventurero Napisano 23 Marca 2021 Autor Napisano 23 Marca 2021 XD matko boska, przepraszam, ale na serio się nie znam. W takim razie proszę o przeniesienie tematu. A co sądzisz o ramię? W porządku? Cytuj
SpinOff Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Musiałby się wypowiedzieć ktoś inny, bo nie wiem jak powinna wyglądać poprawna sylwetka na takim rowerze. Cytuj
To_JaT Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 Moim zdaniem za mała, jakbyś podniósł siodło to byś miał dziwnie pochyloną sylwetkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi