Garol13 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Witam Mam problem z przerzutką sram sx 12 biegów. Miałem dziś pewien problem z założeniem tylnego koła i jak mi się udało to przy kręceniu do tyłu przerzutka zaczęła tak dziwnie przeskakiwać. Podejrzewam że mogłem wygiąc coś w przerzutce ale nie jestem pewny problemu. Rower ma dopiero tydzień tak samo jak przerzutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Na początek polecam wyregulować przerzutkę od zera i sprawdzić czy hak jest prosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 @Garol13 Jesteś pewien, że wcześniej kręciło? Bo generalnie 1x12 na największych zębatkach kasety mają problemy z obracaniem do tyłu. Zwłaszcza w tańszych napędach tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garol13 Napisano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 BOGUS92 okej zrobię to i zobaczę czy się poprawi ABRA na pewno nie było tak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.