Ana_Czaj Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Witam, mam dośc małą torbę pod ramę (2,5) i zastanawiam się nad wiekszą, ktora duzo wiecej pomieści i utrzyma. Ale zastanawia mnie czy duży ciężar w tym miejscu ma jakieś odziałowywanie na jazdę, bo zmieszcze dużo wieksza taka 5l,a może więcej. Czy ktoś potrafił by mi na to odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Wyżej środek ciężkości, tyle. Jak nie jeździsz bardzo agresywnie, a wątpię, to dużo to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana_Czaj Napisano 23 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Dzieki za odpowiedź, to korzystająć z otwarcia tematu to może znasz/znacie firmy które robią dobre wodoszczelne torby pod rame tak powyzej 5L ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi