lookaazz Napisano 22 Marca 2021 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Dzień dobry. Noszę się z zamiarem dołożenia przerzutki w rowerze mojej córki, jest to rowerek 20cali z Decathlonu. Wiem, że ekonomicznie to nie ma sensu, bo lepiej kupić już z przerzutkami, ale córka się nie chce rozstać z obecnym rowerem i kategorycznie nie chce jego zmiany, woli się męczyć. Zgoda jest jedynie na modyfikację. Ja zabardzo nie znam się na kompatybilności sprzętu itp, czy moglibyście pomóc mi w oszacowaniu czy jest to u niej do zrobienia, i podlinkować co potrzeba? Dzięki za wszelkie sugestie. rower to taki,z tego co widzę na ramię ma przelotki na linki do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.