redekonstruktor Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Mam voucher na 200 zł do Decathlonu. Potrzebuję bluzę z długim rękawem na wiosnę, jesień i chłodniejsze dni (10-15st C), wybór padł na https://www.decathlon.pl/p/koszulka-d-ugi-r-kaw-na-rower-rc900-merynos-m-ska/_/R-p-301955?mc=8503119&c=Niebieski Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 21 Marca 2021 Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Obejrzałbym bardzo dokładnie i starannie przymierzył. Te ciuchy u nich które są wykonane z różnych rodzajów materiałów są zaprojektowane czasami bardzo niefortunnie. Albo w ogóle nikt nie myślał przy ich projektowaniu. Te kliny, wstawki, itp, na przykład w legginsach i kalesonach są pozbawione jakiegokolwiek sensu i tylko przeszkadzają (bez wchodzenia w szczegóły). A tutaj mamy dodatkowo taki "kwiatek" w składzie: Materiał główny 49% Wełna, 30% Poliester, 21% Akryl Klin 78% Bawełna, 19% Poliester, 3% Elastan Prawie całkowicie bawełniany klin - w jakim celu ? Mam od nich kilka rzeczy Merino i jestem zadowolony. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę. Ale tutaj głęboko bym się zastanowił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi