maciekelga Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Cześć, posiadam manetkę blokady skoku jak w załączniku. Problem jest, że nie posiadam do niej pancerza, linki oraz końcówek pancerza. O ile sam pancerz jest chyba standardowy? to z tego co widzę po zdjęciach końcówki pancerza już raczej nie. Pomożecie mi wskazać takie które będą pasować? Potrzebuję końcówki zarówno od strony manetki jak i blokady na goleni. Edytowane 19 Marca 2021 przez maciekelga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Końcówki są takie same jak do pancerza przerzutkowego lub hamulcowego, w zależności który zastosujesz. Linkę powinieneś mieć standardową od przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekelga Napisano 20 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Hmm z tego co widzę to pancerz linki przerzutki ma 4mm, tyle samo ma gniazdo w manetce, więc tu kombinacja pancerz plus zwykła końcówka nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 W takim wypadku wkładasz pancerz bez końcówki. Filozofii tu nie ma, on ego rozwiązania także brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekelga Napisano 20 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Dzięki, wolałem się upewnić czy są specjalne końcówki czy pancerz idzie bezpośrednio. Ciekawi mnie jeszcze inna rzecz, czy ktoś próbował do Rhythma zamontować manetkę Suntour? Jest fajna, mała, kompaktowa ale pewnie ma inna długość ciągu linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Zmierz ile ciągnie Twoja i porównaj z Suntourem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi