Ntkgzd Napisano 19 Marca 2021 Napisano 19 Marca 2021 Cześć, miał ktoś do czynienia z amortyzatorem przednim RockShox Paragon Gold TK SA Suspension Fork 28'' 65mm 1 1/8''? Nie mam dużych wymagań, chciałbym go wsadzić do roweru, który opiera się na ramie rowerowej Unibike Prime GTS 21" (tylko tyle zostało z tego roweru - robię na tej bazie własny model trekkingowy). Chciałbym do niego zainstalować dobre błotniki (pewnie SKS) i lampkę na dynamo Busch & Muller IQ-X. Pytanie na co muszę zwrócić uwagę szukając kompatybilnych błotników pod względem montażowym no i czy sam amortyzator daje radę na polskich dziurawych drogach? Cytuj
Ntkgzd Napisano 17 Kwietnia 2021 Autor Napisano 17 Kwietnia 2021 Miałem okazję jeździć już na tym amortyzatorze w rowerze trekkingowym i sprawuje się dobrze. Wydaje mi się, że to najlepsze co można wsadzić w rower do jazdy po mieście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi