pdw88 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Potrzebuje roweru, którym na weekendowe przejażdżki rzędu 50 - 60km. Szutry, drogi leśne i asfalt. 193cm wzrostu. Mam dylemat co wybrać trekking czy crossa i doposażyć w błotniki, oświetlenie itp. Objechałem okoliczne sklepy i duże rozmiary ram jak na lekarstwo. Pierwotnie nastawiony byłem na Krossa transa. A może jednak crossa. Widziałem dziś Wheeler cross 6.2 za 1900zł i całkiem całkiem. Proszę o sugestie co w moim budżecie warte jest zakupu. A może coś z używki ? Np. Rower Trekkingowy Pegasus Solero Koło 28 cali Przerzutka Shimano Deore Mińsk Mazowiecki • OLX.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Ocenisz stan używki? W tym ogłoszeniu np. brakuje wielu danych. Potrzebne Ci są błotniki i bagażnik? Popatrz na forum, bo jest sporo podobnych tematów. Jak coś to wrzucaj linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdw88 Napisano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Niekoniecznie mam wiedzę by ocenić używkę. Błotniki by się przydały, bagażnik - sakwa zamiast plecaka? Do chwili obecnej dosiadam Meridę kalahari 510. Teraz zależy mi na bardziej wyprostowanej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 W tej kwocie kierowałbym się w stronę Unibike - w miarę wygodna pozycja + regulowany mostek w standardzie. Do crossa będzie musiał dokupić to co chcesz i zamontować, ale jak zrobisz to sam powinno wyjść taniej, a rower powinien być deko lepszy niż trekking w podobnej cenie. Decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi