Lexyy Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Witam. Czy ROCKSHOX 30 SILVER TK, REMOTE LO to powietrzny amortyzator? Mam do kupienia Superior xp909 z 2019 roku ale w specyfikacji producenta pisze że to sprężynowy amor, a sprzedawca twierdzi że powietrzny? Czy próbuje mnie oszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Google is your friend... https://www.sram.com/en/rockshox/models/fs-30s-tk-a4 Solo Air to wersja powietrzna. Natomiast nie wiem jaka w tym rowerze jest zamontowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 niech sprzedawca ci poda nr seryjny, który jest na koronie amora to sobie wpiszesz w trailhead i zidentyfikujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Silver to sprężyna Najlepiej wyślij zdjęcia bo może sprzedawca pomieszał nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Sprężyna to coil. Silvery są w wersji i sprężyna i powietrze. Nr seryjny albo zdjęcie lewej goleni z góry rozwiąże problem bo widać będzie czy jest zawór czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Stalowa albo powietrzna 😉, jak @pinok napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi