Wojciech38 Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Posiadam hamulce hydrauliczne tektro podczas zmieniania okładzin wypadł mi tłoczek. I nie ma w nich oleju. Rozkręciłem je a następnie złożyłem próbowałem napełnić lecz po napełnieniu w ogóle nie hamują. Nie wiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Odpowietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Oraz użyć dedykowanego oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Na przyszłość, nie wciskaj klamki gdy masz wyjęte klocki a przy wymianie zawsze rozepchaj tłoczki. Hamulec do zalania i odpowietrzenia, jak to zrobisz to będzie śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Jak zapowietrzysz w ten sposób zacisk, to odpowietrzyć trzeba z głową bo inaczej nie wygonisz powietrza z zakamatków zacisku. Czasem trzeba pokombinować. Filmików w necie jest dużo, jak nie dasz rady to zanieś do serwisu. Za 30-40 zł zrobią jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech38 Napisano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Zakupiłem zestaw dobodpowietrzenia. Jak przyjdzie spróbuję odpowietrzyć będę pisać czy zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 3 godziny temu, woojj napisał: Za 30-40 zł zrobią jak trzeba. Gdzie tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Marca 2021 Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 W Tarnowskich Górach ... nie będę reklamował. Za dużo mamy roboty. Ludziskom się nagle przypomniało że mają rowery....taki to sezonowy sport w PL. Może jakby troszkę ogarnęli infrastrukturę to jeździli by więcej całorocznie. Ale u nas jazda na rowerze do roboty kojarzy się nadal z ubóstwem i wręcz wykluczeniem społecznym. To się zmieni, już wkrótce. Już zaparkowanie trwa dłużej niż dojazd do celu ;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi