wolek Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Witam, kojarzy ktoś taki model? Najważniejsza funkcjonalność to aby pokazywał puls wysyłany z zegarka BT. Może da się coś takiego kupić w niedużych pieniądzach. Alternatywa to opaska BT i uchwyt do zegarka na kierownicę, jednak licznik byłby wygodniejszy.
konrad9100 Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Witaj A jaki model zegarka wysyła sygnał BT z pulsem? - pytam bo ja kojarzę tylko te co taki sygnał odbierają Jeżeli opcja numer 2 to proponuje ci taki zestaw; Uchwyt na kierownicę Kadencja i prędkość Tętno
wolek Napisano 15 Marca 2021 Autor Napisano 15 Marca 2021 Kurczę sprawdziłem i wychodzi na to że nie BT, a ant+ https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/venu/EN-US/GUID-8EC8B7FE-2AC2-46E9-94FC-06416FF1E2ED.html dokładniej sprawdzę jak żona z pracy wróci. Jeśli zdecydujemy się na opaskę to raczej będzie to Polar OH1
konrad9100 Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Ok. To uchwyt na kierownice ci podałem. Te linki do pomiaru tętna są dwu systemowe
Dokumosa Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Liczniki w zdecydowanej większości przyjmują sygnał pulsu tylko z Ant+. Najtańszy licznik z sensownych to takie coś jak linkuję niżej. Jednocześnie mierzy puls, prędkość, kadencję i moc. U mnie działa to z czujnikami ant+ magene i xoss (prędkość, puls, kadencja). Puls mam na klatę ale przymierzam się do cycplusa na ramię. CYCPLUS M1 GPS Bicycle Computer Cycling Speedometer Bluetooth 4.0 ANT+ Ciclismo Power Meter for Garmin Zwift bike computer|Bicycle Computer| - AliExpress CYCPLUS pulsometr opaska na nadgarstek Bluetooth 4.0 ANT + bezprzewodowe akcesoria Fitness czujnik tętna dla Zwift|Komputery rowerowe| - AliExpress
m0d Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Jak ma być tanio, to np. Bryton Rider 10 albo 15 albo coś innego chińskiego. Tylko oczywiście nie z zegarka tylko np. z paska na klatę z czujnikiem.
wolek Napisano 26 Marca 2021 Autor Napisano 26 Marca 2021 Wybór padł na Meilan M4, odbiera puls z Garmin Venu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.