swistek3 Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Witam serdecznie mam szosę Cube peloton 2015 jeżdżę na niej 2 sezony ale i tak jestem laikiem w temacie moje pytanie do fachowców czy jest szansa do tej ramy wsadzić na okazyjne przejażdżki obręcze z szerszym ogumieniem coś jak gravel czy nie wejdą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Zmierz po prostu miejsce w ramie i widelcu. W ramie zwróć uwagę na przestrzeń przy rurze podsiodłowej. Patrząc na ten rower, to jestem zdania że wejdzie tam max 28c bez bieżnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistek3 Napisano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Dzięki za pomoc sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Nie masz czego sprawdzać... łyse 28c to maks tego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistek3 Napisano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.