Longi Napisano 11 Marca 2021 Napisano 11 Marca 2021 Cześć Czy ktoś z Was używa tego kasku i mógłby podzielić się opinią, spostrzeżeniami jak jest z komfortem podczas lata w gorące dni?
WojciechO. Napisano 21 Marca 2021 Napisano 21 Marca 2021 na razie to dość mało spotykany model. Myślałem nad nim ale za dużo kasy i nikt wtedy nie miał rozmiaru na mnie do przymierzenia. Za to w 2 sklepach powiedzieli mi że on dziwnie leży na głowie... Nie wnikałem o co chodzi
Longi Napisano 21 Marca 2021 Autor Napisano 21 Marca 2021 No właśnie, w moim mieście nie ma gdzie przymierzyć a i jeszcze nie spotkałem nikogo kto by go miał aby porozmawiać...
WojciechO. Napisano 21 Marca 2021 Napisano 21 Marca 2021 Zaczep Kilińskiego na dirt it more. Odpowiada na pytania
Longi Napisano 21 Marca 2021 Autor Napisano 21 Marca 2021 Napisałem jakiś czas temu ale mi nie odpowiedział. Chyba pozostaje zdać mi się na opinie z anglojęzycznych stron, nie chwalą za bardzo wentylacji.
Longi Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Napisano 30 Czerwca 2021 Cześć Kask jest ze mną już trzy miesiące i mogę potwierdzić że jest zdecydowanie cieplej, na zjazdach jest ok ale po podjeździe wylewa się z niego morze potu. Dopasowanie i wygoda jest ok do czasu gdy nie założymy okularów ( Tripout Endo) lub gogli. Na mojej głowie kask podczas zjazdu delikatnie zsuwa się na czoło przez co gogle również się zsuwają niżej i zatykają mi nos , i zamiast cieszyć się jazdą myślisz o niemożności oddychania. Z okularami jest podobnie z powodu za długich zauszników tak mi się wydaje, choć ostatnio założyłem okulary a potem kask i o dziwo pierwszy raz nie zdarzyło mi się ich poprawiać podczas jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.