batoo21 Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy, szukam chętnych osób do wypraw rowerowych po Zagłębiu Dąbrowskim i nie tylko. Wracam na rower po dłuższej przerwie, jeżdżę xc i szosa. Nie jestem zawodowcem ale rower kocham szczerze odkąd pamiętam :))) Pozdrawiam :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Cześć, gdzie się kręcisz najczęściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setorix Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Również byłbym chętny na jakieś szosowe przejażdżki z kimś nowym jakoś w okolicach Będzina i Dąbrowy Górniczej (najczęściej jeżdżę w okolicach pogorii a dłuższe trasy robię w kierunku woj. Małopolskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoo21 Napisano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 W dniu 11.03.2021 o 18:05, bogus92 napisał: Cześć, gdzie się kręcisz najczęściej? Hej. Najczesciej okolice Dabrowy Górniczej ale chetnie sie ruszam dalej, rozciagam sie na razie po dlugiej przerwie wiec puki co jakies dalekie wyprawy odpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Spoko, ja jeszcze sezonu jako takiego nie zacząłem. Poruszam się zwykle w okolicach DG, tylko na MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoo21 Napisano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 to fajnie. Dzieki za odzew bedziemy w kontakcie. ja tak pod koniec marca zaczne krecic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Spoko. Ja na przejażdżkę zawsze chętnie, szkoda, że często czas nie pozwala pokręcić tyle ile by się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi