Robin77 Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Cześć Czy może mi ktoś pomóc dobrac zaciski do klamek Avid Juicy 7? Które współczesne zaciski będą dobrze z nimi współpracowac? Dziękuję z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Cześć, Własciwie to każde. Sam uzywam z zaciskami elixir 9 i 5 (wzrasta moc). Spokojnie pracowaly z zaciskami code 5 i 7. Zacisk guide tez nie bedzie problemem. W avidzie można żąglować do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Zapewne coś pokroju Sram Level. Aczkolwiek Juicy to stare hamulce, więc polecałbym zmianę kompletu - klamka plus zacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin77 Napisano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Jestem rowerzysta który dużo jeździł kilkanaście lat temu, od tego czasu rower stał i tłoczki tak wtopiły się w zacisk że nie mogę niczym ich wyrwać... Dziękuję Wam, tylko jak próbuje znaleźć te elixir, code to nigdzie nowych nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Elixir, to teraz level. A zabawa w wymiane to samych zaciskow, to tylko jak lubisz grzebanie w hamulcach i wiesz jak odpowietrzyc. Moze chcesz sie pozbyc tych zastanych Juicy 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin77 Napisano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Z czego zrobiony jest tłoczek? Myślicie ze aceton 100% go rozpuści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Zamiast ratować trupy, to kup chociażby komplet najprostszych Shimano MT200, zamontuj je i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajmaczek78 Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Do wymiany, nie ważne jaki rower czy za 20 tysięcy czy za 500zł, hamulce mają być dobre i sprawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi