Halbot Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Kpiłem używany rower z przednim amortyzatorem SRSuntour NEX4500. Amortyzator zmęczony życiem . Rozebrałem częściowo - niestety wewnątrz znalazłem kilka plam rdzy na lagach a uszczelki i ślizgi wymagają pilnej wymiany. Aby przedłużyć jego życie (agonię?) potrzebuję numery części zamiennych - ślizgów, uszczelek przeciwkurzowych oraz zewnętrznych osłon na lagi. Niestety wujek Google milczy na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 pytaj @ACTIVIA, ma własny sklep i sprzedaje części https://activia.sgl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Marca 2021 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Jeśli na rurach masz rdze to nie ma sensu już go naprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halbot Napisano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Wiem, że inwestowanie w jego naprawę to reanimacja trupa, ale względy pozatechniczne zmuszają do takich działań . Musi przejeździć kilka miesięcy. Dlatego nie pytałem się o to "czy naprawiać", tylko o numery części zamiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Zestaw tuleji i uszczelek to koszt 100zł. Musiał bym zobaczyc czy nie mam całe nowe lagi bo bym ci dał w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi