adamsanders Napisano 8 Marca 2021 Napisano 8 Marca 2021 Hej, gdzie w okolicach Katowic zrobią mi podstawowy serwis amortyzatora fox rytyhm 32 i nie będzie to kosztowało majątku? nie musi być autoryzowany. Ew. może jakiś forumowicz z wiedzą chce dorobić trochę grosza i nauczyć kolegę łopatologicznie z czym to się je. Tak naprawdę amor z przebiegiem 2000km głównie suche warunki, chodzi elegancko, niestety zacząłem grzebać przy manetce blokady ponieważ przestała blokować na sztywno (przy mocnym nacisku dało się uginać amortyzator) i odkręciłem śrubę tak elegancko ze wylało mi się trochę oleju. To chyba dobry sygnał żeby jednak zrobić ten serwis Ktoś coś? Cytuj
Eathan Napisano 9 Marca 2021 Napisano 9 Marca 2021 W Rudzie Śląskiej masz Home - Spider Suspensions ale ceny spore. W samych Katowicach wiem, że gość na ul. Mikołowskiej (Tomed) robi takie rzeczy. Mały sklepik/serwis za wiaduktem kolejowym. Cytuj
adamsanders Napisano 9 Marca 2021 Autor Napisano 9 Marca 2021 Tak, w spider 549 zł więc dla mnie cena zaporowa biorąc pod uwagę że amor warty góra 1500 zł ale to standardowa cena za usługę w autoryzowanym serwisie, same uszczelki kurzowe 200 zł, u mnie w Bytomiu mam podjechać do jednego sklepu, robocizna 150 zł i bardzo możliwe że uszczelki będą w na tyle dobrym stanie że obejdzie się bez wymiany... Ale jeśli nawet czy nie lepiej i tak je wymienić? Cytuj
Eathan Napisano 17 Stycznia 2023 Napisano 17 Stycznia 2023 @adamsanders znalazłeś ten serwis w Katowicach albo okolicy? Cytuj
adamsanders Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Napisano 17 Stycznia 2023 Stary to był post sprzed prawie 2 lat... Cytuj
adamsanders Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Napisano 17 Stycznia 2023 Nie, podstawowy serwis zrobiłem sam, na forum nawet gdzieś opisałem w kilku zdaniach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi