Skocz do zawartości

[serwis amortyzatorów] Katowice i okolice

adamsanders

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, gdzie w okolicach Katowic zrobią mi podstawowy serwis amortyzatora fox rytyhm 32 i nie będzie to kosztowało majątku? nie musi być autoryzowany.

Ew. może jakiś forumowicz z wiedzą chce dorobić trochę grosza i nauczyć kolegę łopatologicznie z czym to się je.

Tak naprawdę amor z przebiegiem 2000km głównie suche warunki, chodzi elegancko, niestety zacząłem grzebać przy manetce blokady ponieważ przestała blokować na sztywno (przy mocnym nacisku dało się uginać amortyzator) i odkręciłem śrubę tak elegancko ze wylało mi się trochę oleju. To chyba dobry sygnał żeby jednak zrobić ten serwis ;)

Ktoś coś?

Napisano

Tak, w spider 549 zł więc dla mnie cena zaporowa biorąc pod uwagę że amor warty góra 1500 zł ale to standardowa cena za usługę w autoryzowanym serwisie, same uszczelki kurzowe 200 zł, u mnie w Bytomiu mam podjechać do jednego sklepu, robocizna 150 zł i bardzo możliwe że uszczelki będą w na tyle dobrym stanie że obejdzie się bez wymiany... Ale jeśli nawet czy nie lepiej i tak je wymienić?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.