adamsanders Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Hej, gdzie w okolicach Katowic zrobią mi podstawowy serwis amortyzatora fox rytyhm 32 i nie będzie to kosztowało majątku? nie musi być autoryzowany. Ew. może jakiś forumowicz z wiedzą chce dorobić trochę grosza i nauczyć kolegę łopatologicznie z czym to się je. Tak naprawdę amor z przebiegiem 2000km głównie suche warunki, chodzi elegancko, niestety zacząłem grzebać przy manetce blokady ponieważ przestała blokować na sztywno (przy mocnym nacisku dało się uginać amortyzator) i odkręciłem śrubę tak elegancko ze wylało mi się trochę oleju. To chyba dobry sygnał żeby jednak zrobić ten serwis Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 W Rudzie Śląskiej masz Home - Spider Suspensions ale ceny spore. W samych Katowicach wiem, że gość na ul. Mikołowskiej (Tomed) robi takie rzeczy. Mały sklepik/serwis za wiaduktem kolejowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 9 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Tak, w spider 549 zł więc dla mnie cena zaporowa biorąc pod uwagę że amor warty góra 1500 zł ale to standardowa cena za usługę w autoryzowanym serwisie, same uszczelki kurzowe 200 zł, u mnie w Bytomiu mam podjechać do jednego sklepu, robocizna 150 zł i bardzo możliwe że uszczelki będą w na tyle dobrym stanie że obejdzie się bez wymiany... Ale jeśli nawet czy nie lepiej i tak je wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 @adamsanders znalazłeś ten serwis w Katowicach albo okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Stary to był post sprzed prawie 2 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Ale pytanie aktualne. Znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Nie, podstawowy serwis zrobiłem sam, na forum nawet gdzieś opisałem w kilku zdaniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi