Oleola Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Dzień dobry, mam rower scott aspect 900 rozmiar L, opony 29, amorek 32. Mam pytanie czy mogę sobie wymienić ramę na taką samą tylko M i oprócz kierownicy cały osprzęt może zostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Jeżeli to dokładnie ten sam model, to tak. Ewentualnie nowe stery, jeżeli są pół zintegrowane, bo po wybiciu miski mogą się uszkodzić. Czeka Cie też pewnie skrócenie rury sterowej, bo główka będzie niższa, chyba ze dorzucisz podkładki. Ogólnie jeżeli ta sama rama, to będzie Plug and Play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleola Napisano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Właśnie jeszcze muszę znaleźć taką ramę M, na L mi się dobrze jeździ chociaż każdy mówi że jest za duży. Testowałam go w lesie, ostre hamowanie, podjazdy, nie zrobiłam jeszcze tylko dobrego zjazdu w lesie. Dzięki za informacje 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 A ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.