simug Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Witam, jak w temacie, wiem, ze w katalogu jest itp ale chciałbym iść na łatwiznę, ewentualnie, jeżeli ktoś może niech podeśle wskaźnik aktualnej przerzutki ... czy nie wiem jak to nazwać do manetek zakatowanych w tym sprzęcie, ogromnie dziękuje, przepraszam jestem amatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simug Napisano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Czy te będą pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Shimano Deore SL-M591 Rapidfire-Plus, 10 biegów takie masz, nie slx Czy pasują od Slx ? Raczej nie, ale mała szansa jest, trzeba sprawdzić zdjęcia i porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Nie kupuj, szkoda pieniędzy. Przecież jak jedziesz to czujesz że jest za miękko lub za twardo, nie trzeba do tego wskaźnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.