krechadam Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Witam Wszystkich Planuję konwersję swojego roweru KTM VENETO, myślę o napędzie centralnym. Jeżdże głównie po ścieżkach rowerowych i asfalcie, ważę 125KG Budżed : 3000zł Proszę o sugestię w sprawię napędu i baterii. Zdjęcie roweru : https://ibb.co/0CQzRCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UltimateAction Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Mogę pomoc! Jakiej szybkości potrzebujesz i ile byś chciał przyjeżdżać na jednym ładowaniu? Edytowane 12 Marca 2021 przez UltimateAction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Też chciałbym żony 10 letniego autora przerobić na coś z manetką gazu albo kupić nowy , taki który da się przerobić na jazdę w razie blokady kolana, bez pedałowania Kolega co oferujesz pomic, skąs jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UltimateAction Napisano 14 Marca 2021 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Jestem z Rzeszowa, wysłałem kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi