wojtasin Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Się zobaczy popołudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Aż żem polazł pod wiatę. Mufę mam 68mm, podkładki trzy, 2 po stronie zębatki, jedna po stronie przeciwnej. Suport MT800 wkręcany, korba M8000 non boost i mam idealnie 2,5mm wieloklinu widoczne po odkręceniu plasticzanego korka. Jeżdżę tak od 2 lat, zrobiłem z 10kkm i nie dzieje się absolutnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 No bo tyle powinno go być widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 Zdjąłem to dopiero dzisiaj, ogólnie plastikowy kołnierz był cały, ale łożysko ma około milimetrowy luz i w zasadzie cała lewa miska nadaje się do śmieci. Moja pani przypomniała mi, że 5000 km temu, w marcu to ja jej wymieniałem blaty w korbie, a łożyska to sprawa ubiegłoroczna i miały już rok i około dyszki przebiegu. Narzeka, bo na jednym kwadracie jeździła 4 sezony (będzie ze 35000-40000 km), a na HTII co roku nowe łożyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.