meff Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 ogółem za lekko dokręciłem pedał przez co na wyrobiło się masakrycznie wejśćie na gwint/ subę od pedała no i wiadomo coś trza z tym zrobić pacjent: Rayon vip 28 z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 lewe ramię korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meff Napisano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dzięki tak ogółem zacząlem przeglądać internety (no głównie allegro) i mam problem z znaleźiniem tej korby od OXONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.