ImYourShade Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 (edytowane) Witam, mam mały problem. chcę kupić ten rower i nie wiem które widelce foxa będą pasować do tego roweru. Polecicie coś fajnego? Najlepiej gdyby pasował pod koła 29 cali i był z serii 'performance elite". cena nie gra roli. Spoiler https://www.kellysbike.com/pl/xc-c923/gate-70-29-p67876 Edytowane 3 Marca 2021 przez ImYourShade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Po co taka zmiana??? Myślisz że tak wiele zyskasz.....wszystko zależy od kasy. Jeśli miałbym do tego dopłacić 2 tys to nie warto. Kup coś od razu z Foxem.....jak lubisz liska: https://www.scott.pl/produkt/1181/7557/Rower-Scale-950 Pytanie co i kiedy z tego będzie dostępne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImYourShade Napisano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Robię sobie wycieczki rowerowe po lesie. A czy chociaż kompatybilne jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 No i co temu roweru dolega w kwestii wycieczek po lesie? :) Ot portfel świerzbi i tyle. Jesli chodzi o wycieczki sensu stricto taki sprzęt to i tak srogi overkill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImYourShade Napisano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 A chociaż kompatybilny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Ale... Po co? Ten FOX którego masz to bardzo dobry sprzęt. Jakiej zmiany oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImYourShade Napisano 3 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Nie o tyle że mam ale kupuję i to rockshox jest w rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Chyba nie rozumiem, ale ok. Jaki RS tam siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 @skom25 masz wszystko w pierwszym poście ;) A poza tym rzeczywiście nie wiadomo po co. Ot jakaś taka wymiana na siłę rokszoksa na foksa pod "wycieczki po lesie" ;) Sądząc ze stylu pisania chyba bardzo młody użytkownik do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Aj, coś źle kliknąłem i w specyfikacji był FOX... pewnie inny rower. A już wiem. Kliknąłem drugi link. Tak czy inaczej. Ten RS Gold będzie OK do takiej jazdy. Po co kupować rower i wymieniać drugi najdroższy element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi