tomasz_76 Napisano 1 Marca 2021 Napisano 1 Marca 2021 Witajcie. Mam do Was pytanie. Jestem posiadaczem roweru Giant Anyroad 2. Niestety po wypadku rama nie nadaje się do niczego. Wszystkie inne części są dobre. Jaką mam zakupić ramę żeby części pasowały. Pozdrawiam Tomek
KSikorski Napisano 1 Marca 2021 Napisano 1 Marca 2021 Jeśli faktycznie masz w nim sztycę d-fuse o nie-okrągłym kształcie to nie ma takiej ramy, która nie wymagałaby kupna nowej sztycy. Z realnie dostępnych proponowałbym accent furious. Do wymiany chyba tylko sztyca i przednia przerzutka.
Gość Napisano 1 Marca 2021 Napisano 1 Marca 2021 A co to za wypadek? Jesteś pewny że widelec też nie oberwał?
tomasz_76 Napisano 16 Kwietnia 2021 Autor Napisano 16 Kwietnia 2021 W dniu 1.03.2021 o 15:38, KSikorski napisał: Jeśli faktycznie masz w nim sztycę d-fuse o nie-okrągłym kształcie to nie ma takiej ramy, która nie wymagałaby kupna nowej sztycy. Z realnie dostępnych proponowałbym accent furious. Do wymiany chyba tylko sztyca i przednia przerzutka. Cześć nie wiesz gdzie można kupić ramę accent Furious. Bo cieżko ją dostać. Pozdrawiam
KSikorski Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 W tym momencie nigdzie. W marcu jeszcze były w biostern.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.