gyrill Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Panowie, ceny lemondek są kosmiczne. Używam jej rzadko, ale jest to dla mnie idealne dopełnienie jazdy na długie dystanse. Szukam więc lepszych podkładek z uchwytami jak to, co na zdjęciu. A więc, same podkładki i uchwyty BEZ rurek. Czy da się to kupić bez rozbijania skarbonki? Cena używanego zestawu to ponad 300 zł, nowe od 450... dramat. Mam obecnie lemondkę Made in China ale jej wykonanie jest dyskusyjne jakościowo. Niby działa ale montaż i spasowanie jest czasochłonne i niepewne, choć to niby prosta kontstrukcja. Ale rurki są spoko, więc potrzebuję tylko uchwyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Te elementy będą droższe niż lemondka ;-(( https://www.decathlon.pl/p/lemondki-do-kierownicy-triathlon-d-ugi-dystans-z-aluminium/_/R-p-303804?mc=8515713&gclid=EAIaIQobChMIidS-zpKP7wIVhNCyCh24dA_QEAYYASABEgIAOfD_BwE&gclsrc=aw.ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Dzięki. Widziałem ją ale dopiero teraz widzę, że ona ma ten ficzer którego szukam, tj. niezależną regulację podłokietników. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłem. Poszukam używki zatem, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwizdek Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Witam. Odświeżę trochę temat - poszukuję samych mocowań padów - coś jak te w temacie,ważne żeby umożliwiały szersze rozstawienie padów, tj, aby można byłoby odsunąć pady od rurek. niestety mam lemondkę zintegrowaną firmy 3t i nie ma już możliwości bardziej rozstawić padów. Jeśli ktoś ma takie mocowania do sprzedania lub wie, gdzie je znaleźć, to proszę o info na maila gwizdek50@op.pl lub tutaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.