Huberto20 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Witajcie, na co mógł bym zmienić mojego suntoura xcm już w słabym stanie? Główka prosta ale mogę użyć sterów redukcyjnych. Rower to kross level 2.0 lecz z serii to już mało, prawie że nic nie zostało. I koło pod szybkozamykacz i chciał bym je zostawić. Wstępnie spodobał mi się taki fox jak w linku ale cena do mnie trochę nie przemawia bo to prawie 1000 zł za foxa 32 z 2013? https://www.olx.pl/oferta/amortyzator-fox-float-29-ctd-CID767-IDHCOrs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 2 godziny temu, Huberto20 napisał: Główka prosta ale mogę użyć sterów redukcyjnych Ale że jak? Redukcję to można założyć z Taper na prostą. Żeby wsadzić tego Foxa, musiałbyś użyć specjalnych sterów, a nie zawsze się to udaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Raczej by pasowało, bo już o tym czytałem. Stery takie na ali to ok. 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Ten Fox ma dość krótką rurę. Sprawdź czy po wsadzeniu takich sterów, zostanie odpowiednia długość na mostek i ewentualne podkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 1 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Dobra, a coś innego poza tym foxem byście polecali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Co znajdziesz to będzie. Epixon, 30 Gold, Recon, Reba, Markhor. Jak nie będziesz dbać o amor to każdy będzie w "słabym stanie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huberto20 Napisano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Dbam, wczoraj robiłem pełny serwis mojemu xcm, jednak jego koniec już się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Na tym zdjęciu, tuż przy lewej krawędzi, widać coś, co wygląda jak przetarcie na goleni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.