kyloziom Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Witam wszystkich I pora rozpocząć zapisy na kolejny zlot XIII FR, odbędzie się w OW Wisła W dniach 18-20.06 br W ośrodku znajduję się zamykane miejsce na rowery oraz miejsce na ognisko. Każdy pokój jest wyposażony w łazienkę. Cena noclegu ze śniadaniem to 90zł/os Czyli 180zł(+30zł na opał, kiełbaski i izotoniki) Razem 210 zł Rezerwacja jest zrobiona na 20os. Kasę wpłacany na moje konto: Krzysztof Niewiadomski 81 1140 2004 0000 3802 6099 7480 W tytule wpłaty podajemy nick/nicki osób za które płacimy. Możecie napisać mi o wpłacie ułatwi to dopisywanie Oczywiście obowiązuje zasada, że wpłaconej kasy nie zwracamy. Chyba, że będzie to jeszcze długo przed terminem. Nieletni na wyjeździe bez opiekuna prawnego, powinien mieć przy sobie (powstało przy pomocy PILON'a): 1) Zgodę, najlepiej obojga rodziców, na wyjazd, z zaznaczeniem dni wyjazdu i miejsca przebywania, podaniem numerów dok. tożsamości rodziców z odniesieniem do dokumentu posiadanego przez nieletniego i stwierdzającego jego tożsamość. 2) Orzeczenie o odpowiedzialności rodziców za dziecko, najlepiej z ustępem o odpowiedzialności finansowej za wyrządzone szkody. 3) odpis ZUS RMUA lub innego dokumentu (wypis z książeczki pracy) potwierdzający najdalej 30 dni wstecz od daty wyjazdu prawo do ubezpieczenia i opieki medycznej z tytułu składek rodziców/prawnych opiekunów. Bez tego właściciel ośrodka turystycznego nie musi zameldować gościa i może zgłosić sprawę do odpowiednich organów. Oświadczenie i zgodę można pobrać z http://www.forumrowe...ot-info-zapisy/ W razie pytań zapraszam na PW lub Lista uczestników: 1. Abra (on) 2. Abra2 (ona) 3. PatryQ(DJ) 4. Dudi 5. Arek 6. kerownik 7. Ukasz 8. Adamek 9. _XCR_ 10. Rzeszowiak 11. Pahmet 12. Witja 13. PiszPanTrup 14. kyloziom 15. Ol.ga 16. Kenzie 17. bradock206 18. Piajempi 19. HuBercik 20. Szewka 21. Janisław 22. Kondziu 23. Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Poszło za 2 osoby. Mam nadzieję, że pogoda jest zarezerwowana 😉. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 1. Abra (on) 2. Abra2 (ona) 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 17 Marca 2021 Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Można wpisać mnie i Kenziego 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 No i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 20 Marca 2021 Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Dziś poszło ode mnie W poniedziałek możesz mnie dopisać do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 22 Marca 2021 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Kurde przegapiłbym zlot Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.