Nexu_158 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Cześć, mam mały problem z moją przerzutka shimano acera, mianowicie podczas pedalowania słyszę dziwny dźwięk jakby tarcia, zaznaczam że hak przerzutki jest krzywy i przerzutka nie idzie równo z kasetą, na dole zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Na tych zdjęciach nic konkretnego nie widać, ale zacznij od wyprostowania haka i wyregulowania przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexu_158 Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Przerzutke wyregukowalem h/l i chodzi w miarę płynnie, a hak ma duże znaczenie w tym, i czy nie lepiej kupić już nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Jak popularny model, to nowy. Hak jest kluczowy. Sprawdź czy sam wózek nie jest krzywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexu_158 Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Rama to kross sign ds, nie wiem właśnie jaki hak kupić, jest jakby lekki luz na wózku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.