fr. Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Witam wszystkich! Dysponuję skromnym budżetem i sprzedający oferują mi dwa rowery trekkingowe: Kross Trans 3.0 i Unibike Vision. Bardzo są zbliżone do siebie. Nie znam się na rowerach. Który wziąć? Proszę o radę. Kwota d jaką dysponuję to ok.2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Żaden - przejrzyj tematy "jaki trekking do 1800" czy 2000 - szkoda bić pianę po raz n-ty o tym samym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fr. Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Łatwo napisać- przejrzyj forum. Spotkałem się z propozycją Vellberg 4.2. Problem z dostępnością. A co z serwisowaniem? Szukam roweru ogólnodostępnego stacjonarnie- najlepiej Podkarpackie z dostępnymi częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 @Pablo59 jak nie masz ochoty odpowiadać koledze na zadany temat to go zwyczajnie zignoruj. Twój post nic nie wnosi, a od odsyłania użytkowników do innych tematów jest odpowiednia grupa użytkowników na forum. @fr. Z podanych rowerów wybrałbym raczej Unibike, o ile jest to model na który patrzyłem. Możesz wrzucić linki, będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fr. Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedź. Staram się sam je porównać. Np tutaj modele damskie bo dla żony też szukam https://katalog.bikeworld.pl/2021/web/porownaj?rowery_miejskie_i_turystyczne=77333%3A74123e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Moje dotychczasowe doświadczenia pokazują że wielu "świeżaków" nie zadaje sobie trudu przejrzenia wcześniejszych tematów "bo im się śpieszy" albo mają z tym problem, albo po prostu mają nastawienie "moja sprawa jest najważniejsza" i jak nie nie ma reakcji w ciągu 10 minut to lament "jakie tu same nieużyte ....." . To tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 28 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) Z tych dwóch Unibike . Ma 7 rzędową ale jednak kasetę . Kross jest na wolnobiegu , a to słabsze rozwiązanie . Amory w obu słabe ale w tym przedziale cenowym lepszych raczej nie znajdziesz . Hamulce w Uni shimano , a w Krossie ??? . Waga też na korzyść Uni . A dla żony damski model tego samego . To zawsze ładnie wygląda jak para jedzie na takich samych rowerach Edytowane 28 Lutego 2021 przez WaGiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fr. Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Dzięki. Cenna uwaga. Teraz muszę poszukać sklepu z rowerami Unibike w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fr. Napisano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 W Kross Trans 3.0 jest to samo Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi