Pablo666 Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 A ja mam takie pytanko. Czy mozna w Polsce znalezc tansze bloki niz te za 80zł.? Bo jednak to troche drogo, patrzylem troche w necie ale niestety nie znalazlem.. A moze ktos ma pedały Time Z na zbyciu.? Jezeli tak to PM do mnie, bo wlasnie szukam jakis SPD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Tutaj jest troszeczkę taniej... http://www.centrumrowerowe.pl/11603081003/Time-BLOKI_do_pedalow_ATAC/Produkt.aspx Pamiętam, że w wakacje spokojnie można było znaleźć za 50 zeta. W sumie niedługo nadejdzie też czas na moje, w takim wypadku już wolę kupić nowe pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Klaniam, Pierwsze kaemy na Zetkach zrobione. Jestem pod silnym wrazeniem tych pedalcow. Wpinanie niezwykle intuicyjne i z wyraznie odzcuwalnym klikiem. Jesli nie uda sie od pierwszego obrotu platforma pozwala spokojnie go dokonczyc i wpiac sie przy nastepnym. Trzymanie nogi na zjazdach wrecz fenomenalne. Wyraznie czuc pod butem ze oprocz klika jest tam jeszcze spoooro dobra. Bardzo mila odmiana po Cukierkach ktore mialy bardzo platforemke chyba tylko po to aby wygladala. Nie porownuje wymiarow ale fakt ze w Krankach byt i tak trzymal sie na samym bloku i lewitowal nad platforma. Mozliwe ze to tez kwestia innych butow. W Krankach uzywalem NW Shield i Sidi Bullet, w Zetkach mam Szpece Sawpit. Jedyny ze tak powiem minus to koniecznosc ponownego przystosowania sie do wiekszego kata wypiecia. Pytanie dla tych co juz pedaly rozkladali do serwisu. Czy do dobrania sie do lozysk wystarczy wykrecenie kapsla z boku oraz kryjacej sie pod spodem nakretki M8? Bo jak tak z glupia frant sprobowalem to uczynic okazalo sie ze pedal tkwi na osi jak przyspawany. Nie szarpalem sie z tym wprawdzie jakos szczegolnie ale czy jest jeszcze cos co nalezy poluznic lub odkrecic? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mam małe pytanko- gdzie można zakupić takie podkładki pod bloki jak na zdjęciu: http://desmond.yfrog.com/Himg714/scaled.php?tn=0&server=714&filename=img3192cw.jpg&xsize=640&ysize=640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 to mi wygląda na blachy które sie do buta wkłada a nie na podkładki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Tak, to właśnie są blachy do butów. Problem już wyjaśniłem. Chodziło mi po prostu o takie cuś: http://www.cyklomania.pl/index.php?p409,crank-brothers-shoe-shield-oslona-podeszwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxiu Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 hah, ale dzięki za linka, warto wiedzieć że w PL też się to kupi na stronie 7 anki nie znalazłem tego ustrojstwa, dystrybutor, he he :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ktoś już testował tą blaszkę z Time'ami? Dobrze się sprawuje? Tak właśnie zastanawiam się czy aby do swych Alium'ów czegoś takiego nie sprawić, a podeszwy trochę ubywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Z tymi dystrybutorami różnie bywa :-P IvanMTB używa i nie ma zastrzeżeń, także dobrze się sprawują z Time-ami. Sam na dniach będę je zamawiał. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez creative1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Klaniam, Potwierdzam, mam krankowskie podkladki w obu swoich parach butow. Sidi Bulett2 do Aliumow, Spec SawPit do Zetek. Chodzi bez zajakniecia. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 O to super, dzięki za info. Wreszcie trzeba będzie coś takiego załatwić. Chociaż, jak tak człowiek coraz dłużej się przygląda, to tylko wziąć kawałek blaszki, wyciąć, wywiercić parę dziur i gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi