mikel10k Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Czy ktoś może ma informacje na temat szerokości widelców w tej ramie? Chciałbym wiedzieć jaką max opone idzie wcisnąć do niej a na allegro sprzedawcy podają mi domyślną szerokość 33mm mimo, że nie o to kompletnie pytam... Wiem że ZALECANA max szerokość jest 43mm ale w mojej crossowej meridce też zalecana była dużo niższa niż wsadzona przeze mnie dwucalowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Udało się coś dowiedzieć na ten temat? Z tego co napisałeś nie powinno być problemem 38c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikel10k Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Kupiłem ramę Accent furious i tam wchodzi max 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Furious OK, ale cx dużo lżejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikel10k Napisano 10 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2021 Bo gravel, i opona wejdzie 45mm a nawet większa, różnica kilkuset gramów nie ma dla mnie kompletnie znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.