100lar3k Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 To skoro admin i modzi udzielają się w temacie to ja się pytam. Kiedy forum wróci na taptalka. Bardzo mi tego brakuje. Z tego powodu też rzadko się wypowiadam i nie za często zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Ja wchodzę z poziomu telefonu, część najczęściej użytkowanych tematów mam obserwowanych i powiadomienia dostaję na mejla, więc mimochodem sprawdzam co się dzieje na forum 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 18 godzin temu, 100lar3k napisał: To skoro admin i modzi udzielają się w temacie to ja się pytam. Kiedy forum wróci na taptalka. Już o tym kiedyś było... nie pamiętam dokładnie powodów, ale wnioski są chyba takie, że nie wróci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Szkoda bo dla mnie była to bardzo wygodna forma przeglądania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 A tymczasem poznikały liście, żarówki itp., co w sumie mi się podoba, bo taki np. "znachor" na forum jakby nie było rowerowym, to raczej pomyłka... Poza tym dziwne było to, że nowi użytkownicy ze stażem powiedzmy 2 miesięcznym, mają wyższe rangi/stopnie od tych będących na forum od kilku lat, i mających po kilka tysięcy postów zamiast kilkudziesięciu... Także mam nadzieję, że tak zostanie, a jeśli nie, to przynajmniej dobrze by było, gdyby "system ocen" był bardziej zrównoważony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 No i elegancko, w końcu widać że avatarsko kopcę kiepa a nie trzymię lizaka z żarówką. Podziękował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Ja tam widzę, że dostaliśmy emeryckie korony na gradientowym tle. 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 OK, jako zodiakalny lew, przeciwko koronie nie będę protestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 (edytowane) Reklamowe okienka z majtkami i i innymi duperalami skutecznie zasłaniającymi treść admini na forum potrafią ogarnąć, ale ruskie booty w co drugim temacie ich już przerastają Edytowane 10 Lutego 2023 przez lewocz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi