TheJW Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Czy tylko dla mnie ten nowy motyw jest zbyt jasny i za bardzo się wszystko zlewa? Poprzedni był o wiele prostszy, bardziej kontrastujący, łatwiejszy w odbiorze. Teraz wszystko jest jakieś porozciągane (wszystkie paski są grubsze, większe odstępy między poszczególnymi sekcjami na stronie itd.), kolory są mdłe i przede wszystkim - za jasne. Ja wiem, że trzeba iść do przodu i wprowadzać modyfikacje, ale uważam, że poprzedni interfejs był o wiele lepszy... Jest jakaś szansa powrotu? Albo dania użytkownikom możliwości decydowania, jakiego motywu chcą używać (jakiś przełącznik w Ustawieniach lub na dole strony)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Też jeszcze nie umiem się przyzwyczaić. ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 (edytowane) Dla mnie za jasny nie jest, bo i tak siedzę na jasnej skórce. Rozlazły i nieczytelny, niestety tak. Dodatkowo naćkane reklam między postami, co utrudnia czytanie. Format rolki papieru toaletowego też tak sobie wygląda na komputerze. Więcej klikania, żeby edytować post, zgłosić, czy pobrać link. Przydało by się dać normalnie na wierzch te opcje. Edytowane 25 Lutego 2021 przez zekker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Po co te puste przestrzenie...? Same paski i informacje o wątku zajmują ponad pół strony! Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Ktoś użył za dużo wybielacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 28 minut temu, TheJW napisał: nowy motyw jest zbyt jasny To przede wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Też miałem wcześniej ciemną wersję, a teraz mnie strona zaatakowała po oczach. Gdzie jest ciemna skórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 To efekt tygodniowej migracji hosta, lądowania na marsie i ataku na CDPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A ja z innej beczki. Szata, rzecz gustu, ale mi po zmianie skasowało moje ustawienia w "nieprzeczytana zawartość". Teraz za każdym razem wywala mnie na początek wątku z nową treścią - np. do 21 lutego 2015. Moje klikanie nic nie zmienia. Albo jestem gapa, albo coś się jeszcze musi dograć Ktoś ma jakiś pomysł jak to ugryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 18 minut temu, CoolBreezeOne napisał: Ktoś ma jakiś pomysł jak to ugryźć? Ustawienia - Forum Rowerowe - Największe w Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Wszystko takie jakieś wielkie jest. Nie podoba mi się. Przeglądanie forum teraz na komórce bez rozdzielczości ileśtam pikseli to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Trzeba mieć już te 1080 x 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Na pudełku od telefonu pisze że ma 720x1280 pikseli i pisze jeszcze, że ma 13 megapikseli. Idzie dokupić więcej tych pikseli? A tak serio, to nowa szata graficzna jest tak roztyła, że nawet na PC się to nieprzyjemnie ogląda. Po co tyle wolnego miejsca napchane? Każdej jeden post z 2-3 linijkami tekstu zajmuje prawie cały ekran. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 27 minut temu, rambolbambol napisał: co tyle wolnego miejsca napchane? Każdej jeden post z 2-3 linijkami tekstu zajmuje prawie cały ekran. Już od dawna jest moda na interfejs dla niedowidzących. Coraz wiecej stron tak wyglada i nie tylko. Windows czy Office to samo. Marnowanie przestrzeni wszedzie. Za to monitory rosną, choć może nie w laptopach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Się przyzwyczaimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Lutego 2021 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dzięki za info. Ciemny motyw niedługo wróci. Rozumiem doskonale, że ten refresh jest szokiem dla niektórych. Przy każdej zmianie motywu pojawiały się podobne głosy, najczęściej negatywne. Ja też nie lubię zmian i sporo rzeczy widzę, które wagają dostosowania. Postaram się w najbliższym czasie wszystko dopiąć. Zmiana była konieczna z uwagi na bezpieczeństwo. Stary skin nie był do końca kompatybilny z nowszym silnikiem. Będę wdzięczny za cierpliwość i wyrozumiałość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 1 godzinę temu, Sobek82 napisał: Trzeba mieć już te 1080 x 2500 Mam im więcej, ale nie pomaga. Na plus należy zapisać kompaktowy (w końcu naprawdę kompaktowy) widok nowej zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 @Mieciu Pewnie! Fajnie, że czuwasz i działasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Pomyślałbym nad zmianą czcionki w nazwach działów/tematów, wydaje się za bardzo pogrubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Lutego 2021 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Ciemny motyw jest już dostępny. 'Wajha' jest na samym dole strony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz_ Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) Powiedzcie mi proszę - do czego służy ten przycisk z kamerką pod poziomą kreską ? - Klikam w tą kamerkę i nie działa. Dlaczego ? Edytowane 27 Lutego 2021 przez Bartosz_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie działa, bo w danym poście nie ma żadnego adresu url, który można by wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Lutego 2021 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Tłumaczenie poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Zauważyłem, że cytowanie z ostatniego posta mi zniknęło, np: Nie ma "cytuj". Jak zaznaczę tekst też się nie pojawia. W każdym innym poście działa. Dotyczy to wszystkich wątków. Ale, żeby nie było za prosto... Akurat pojawił się nowy post, był komunikat, kliknąłem pokaż (swoją drogą z automatu to powinno iść) i na ostatnim "cytuj" jest, ale na ostatnim do tej pory dalej nie: No to F5, przeładowanie strony i "cytuj" sobie wędruje gdzie indziej Mam tak na Vivaldim, ale sprawdziłem teraz na Firefoxie i jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Dokładnie, bardzo to kłopotliwe, gdzieś o tym pisałem ale widzę, że nie tylko ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi