AXeLL1 Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Hejka! szukam spodenek na szelkach do 300zł. zamówiłem już bontragery troslo w rozmiarze M bo tak mi wyszło w tabeli ale rozmiar prawdopodobnie o dwa za mały, + do tego wkładka jest z pianki. teraz moje pytania czy z rozmiarami trzeba celować na czuja jeżeli nie ma możliwości przymiarki? i czy wkładka piankowa jest dużo gorsza od żelu? czy są jakieś odkształcenia i utwardzone miejsca po kilku miesiącach jazdy? na spodenki chcę wydać maksymalnie 300zł, co polecacie w tym zakresie cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 1 godzinę temu, AXeLL1 napisał: czy są jakieś odkształcenia i utwardzone miejsca po kilku miesiącach jazdy? przy żelu też są 1 godzinę temu, AXeLL1 napisał: na spodenki chcę wydać maksymalnie 300zł, co polecacie w tym zakresie cenowym? https://martombike.com/produkt/spodenki-kolarskie-573-pro-czarne-czarny-odblask/ ew. najwyższa seria z deca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AXeLL1 Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi