Xdlolbar Napisano 20 Lutego 2021 Napisano 20 Lutego 2021 Cześć, mam 155 cm wzrostu i chcę znaleźć ramę do dirta, niestety żadnej nie znalazłem pod mój wzrost. Mój budżet to jakieś 800 zł. Z góry dzięki za pomoc.
Mod Team sznib Napisano 20 Lutego 2021 Mod Team Napisano 20 Lutego 2021 Zaczynasz składać rower od ramy czy masz już jakieś części? Za 750plnów masz Street Fightera, w rozmiarze 13' https://allegro.pl/oferta/rama-dartmoor-streetfighter-czar-street-stunt-dirt-9957064553 A jak nawet taki rozmiar wydaje Ci się za duży to pomyśl o BMXie.
MikeSkywalker Napisano 21 Lutego 2021 Napisano 21 Lutego 2021 Problemem - realnym jest raczej to że ram dirtowych do wiosny albo jeszcze dłużej nie będzie - a przynajmniej nie w dużej ilości i tylu opcjach żeby wybrzydzać. Rozmiarem itd mniej bym się przejmował, bo wszystkie są niskie, relatywnie krótkie, więc czy 11 czy 12 czy nawet 13 cali będzie okej. Jest wspomniany StreetFighter, jest na Allegro jakiś Brooke czy Two6Player Pump od Dartmoora. Nadadzą się.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.