Skocz do zawartości

[Rockrider] AM 100S 2019 rozmiar l

chudzinki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początek bardzo proszę kierownictwo o nieusuwanie tematu ze względu na niespełnienie wszystkich warunków ;). Wrzucę link jak tylko właściciel wznowi ogłoszenie...

Rower nie jest mój, ale byłem go oglądać w Żywcu w sobotę 13.02 i prawie go kupiłem, właściwie to go kupiłem i miałem tylko po niego przyjechać, ale po przeanalizowaniu wszystkich wymiarów zrezygnowałem. Nie "wyszedłbym" ze sztycą nawet po zmianie na taką o skoku 10 cm. Dlatego go tutaj reklamuję, bo mi głupio z tego powodu.

Obejrzałem wiele różnych używek (tylko w sobotę zrobiłem tourne i widziałem 6) i ten jest rewelacyjny! 

W cenie 5000 zł jest drugi komplet kół (29 bardziej zjechane, bo na nich był w większości jeżdżony) i oryginalny tylny hamulce Tektro, bo włożony jest SLX. Zębatka przód 30 zębów, oryginalną 34 też daje do kompletu. Drugie koła oczywiście z kasetą i tarczami hamulcowymi. Klocki bardzo dobre. 

Przejechałem się. Wyjazd po wielką górę :D, nic nie przeskakuje, nic nie słychać. Żadnych luzów. Wg mnie wszystko gra! Na amortyzatorach delikatny filtr olejowy. Blokady działają.

Gdyby to była M-ka to bankowo już byłaby u mnie!

Na koniec - nie mam nic wspólnego z właścicielem, ale gość jest naprawdę w porządku! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...