chudzinki Napisano 15 Lutego 2021 Napisano 15 Lutego 2021 Na początek bardzo proszę kierownictwo o nieusuwanie tematu ze względu na niespełnienie wszystkich warunków . Wrzucę link jak tylko właściciel wznowi ogłoszenie... Rower nie jest mój, ale byłem go oglądać w Żywcu w sobotę 13.02 i prawie go kupiłem, właściwie to go kupiłem i miałem tylko po niego przyjechać, ale po przeanalizowaniu wszystkich wymiarów zrezygnowałem. Nie "wyszedłbym" ze sztycą nawet po zmianie na taką o skoku 10 cm. Dlatego go tutaj reklamuję, bo mi głupio z tego powodu. Obejrzałem wiele różnych używek (tylko w sobotę zrobiłem tourne i widziałem 6) i ten jest rewelacyjny! W cenie 5000 zł jest drugi komplet kół (29 bardziej zjechane, bo na nich był w większości jeżdżony) i oryginalny tylny hamulce Tektro, bo włożony jest SLX. Zębatka przód 30 zębów, oryginalną 34 też daje do kompletu. Drugie koła oczywiście z kasetą i tarczami hamulcowymi. Klocki bardzo dobre. Przejechałem się. Wyjazd po wielką górę , nic nie przeskakuje, nic nie słychać. Żadnych luzów. Wg mnie wszystko gra! Na amortyzatorach delikatny filtr olejowy. Blokady działają. Gdyby to była M-ka to bankowo już byłaby u mnie! Na koniec - nie mam nic wspólnego z właścicielem, ale gość jest naprawdę w porządku!
chudzinki Napisano 15 Lutego 2021 Autor Napisano 15 Lutego 2021 Zgodnie z obietnicą. Podziękował! https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-mtb-CID767-IDIfjEo.html#5c14e8c137 PS. Teraz zauważyłem błąd w moim opisie - oczywiście chodzi o film...
Mod Team durnykot Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Napisano 15 Lutego 2021 Wrzuciłeś na giełdę link do aukcji z którą nie masz nic wspólnego?
erzurum Napisano 15 Lutego 2021 Napisano 15 Lutego 2021 Jak to nie ma, przecież chciał sprzedać koła z roweru, którego jeszcze nie kupił
chudzinki Napisano 15 Lutego 2021 Autor Napisano 15 Lutego 2021 Nie chciał sprzedać tylko pytał ile są warte, a to jest ogromna różnica . @durnykot, tak. Wszystko dokładnie opisałem. Nie doczytałem żeby było to zabronione .
Mod Team durnykot Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Napisano 15 Lutego 2021 Pkt 1 Regulaminu giełdy ( ważny zwrot "swoje ogłoszenia" )
Mod Team safian Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Napisano 15 Lutego 2021 Jak wyżej, na forum wstawiamy swoje ogłoszenia. To nie jest portal reklamowy.
Mod Team safian Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Napisano 15 Lutego 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.