chudzinki Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Czy ktoś z użytkowników może potwierdzić, że ten model wydaje takie delikatne pykanie/cykanie (jedno pojedyncze) po ugięciu? Nawet przy jeździe po nierównej nawierzchni asfaltowej co mocniejsze ugięcie cyknie. Chodzi płynnie, żadnych innych niepokojących objawów nie ma. Edytowane 13 Lutego 2021 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Ten typ tak ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Złap za główkę ramy i sprawdź czy nie ma już luzów w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Pytanie do kierownictwa: wrócą zaległe posty czy zniknęły na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jakie zaległe posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Z 14.02 brakuje postów @Brombosz, @Cycek i mojego... Edytowane 15 Lutego 2021 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Raczej przepadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Aha... To osoby, które ewentualnie jeszcze coś pisały proszone są o ponowienie postów . @Brombosz, pisałem, że ten rower tylko oglądałem. Tego nie sprawdziłem, ale to nie jest raczej dźwięk luzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Sprawdzić warto. Jeżeli to nie to, to tylko się cieszyć. Tez się długo zastanawiałem co to może być i dopiero jak chwyciłem za główkę ramy to wyczulem minimalny luz na amorze... Inna sprawa, że mając już zastępcę trochę go zaniedbałem z serwisem. Pacjent Auron 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 7 godzin temu, Brombosz napisał: to tylko się cieszyć Wolałbym gdyby się okazało, że to normalne odgłosy pracy tego amorka . Pewnie odpuszczę temat, bo nie będę ryzykował ewentualnych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Ten typ tak ma stuka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Powtarzam - to nie jest stukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycek Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 To nagraj co to za dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Niemożliwe... 11 godzin temu, chudzinki napisał: ten rower tylko oglądałem Stoi sobie w Kętach u właściciela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi