Sobek82 Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Taki paździerz znalazłem na złomie, zastanawia mnie czy rama jest Scott'a, mostek i kierownica scott'a, osprzęt deore xt. Może któryś z was szanowni, bogaci w doświadczenie i obeznani w temacie forumowicze, pomoże mi w odnalezieniu prawdy. Załączam zdjęcia, rozebrałem szczękościski, linki i pancerze od hebli i wsadziłem kółka. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 (edytowane) Merida Big-Air z roku 2002 lub 2001 EDIT: Albo raczej - Univega RAM z podobnego okresu Edytowane 12 Lutego 2021 przez uzurpator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Gripy są meridy. Lol iksde. Oczy mnie bolą od przeglądania miniaturek podobnych merid ale tego modelu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 https://fotos.mtb-news.de/p/1746699?limit=40&in=set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ale też nie, podobna ale nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 (edytowane) Przedni trójkąt jest taki sam. Tylny jest podobny do meridy. Generalnie, to rama z tego okresu i z tej fabryki. EDIT: To może być inna marka z niemiec - typu Focus. Edytowane 12 Lutego 2021 przez uzurpator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Ok, najbardziej przypomina Big Air'a tym garbem górnej rury. Ale to jakiś inny model, innej marki, sterówka jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Tyle mi się udało znaleźć, więcej nie chce mi się szukać xD https://www.google.com/search?q="Fully+Mountainbike+26+Zoll+mit+Shimano+gangschaltung"&source=lnms&tbm=isch&sa=X#imgrc=nWUdljtVaybRgM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 zemsta chrzestnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Czyli to będzie ten sprzęt do sławnego urban dałnhilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 A propos Focusa https://www.ebay.de/itm/264944473222 ale to tylko podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Dzięki Safian w koń cu rozwiałeś moje rozterki. Zobaczyłem na szrocie korbę dełore, wziąłem do ałta całość jak leci, kilka części się przyda do budowy poziomhilu dla młodego. Za ramę z widłem na szrocie dostanę jakieś 10 zł więc wydam 8 zł Pozdrow'er, dzięki wam Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi