PANDEQ Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Cześć poszukuję nowej piasty tylnej do mojego specialized p.1 2012 i nie orientuje się jaki mam rozmiar ośki. Mój hak jest otwarty ale jednak aby zdjąć koło muszę mieć przy sobie klucz ponieważ na ośce z dwóch stron nakręcone są śruby, z tego co słyszałem to gdy hak jest otwarty stosuje się tam oś która ma "szybkozamykacz" u mnie jednak jest inaczej i jestem teraz niepewny co do jej rozmiaru. Jeżeli orientujecie się jaki jest rozmiar w takim przypadku to proszę o odpowiedź. A jeżeli nikt nie wie to napiszcie w jaki sposób mogę zmierzyć wymiary mojej ośki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Oś zapewne 10 mm. Najlepiej zdjąć koło i suwmiarką zmierzyć średnicę osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.