Gość Krzysztof M Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Czy rower górski 29' do spokojnej jazdy w terenie różnym, to dla mężczyzny o wzroście 170cm dobry wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Teraz, chudzinki napisał: Autor chce Gianta, który katalogowo kosztował 2300 zł, A to masz rację. Przeoczyłem Teraz, chudzinki napisał: Na moje pytanie jak sprawdzą czy to faktycznie była jedna taka jazda kobitka odpowiedziała, ...... Moim zdaniem patrzą czy nie poobijany i tyle. Zreszta nie o to chodzi, żeby sobie dwa tygodnie poszaleć i wymienić na nowy tylko faktycznie sprawdzić, czy pasuje. Zwrócić zresztą można każdy zakup zdalny ale tu już pewnie będą bardziej pilnować śladów użycia. Teraz zły czas na testowanie rowerów bo ich nie ma i paskudne błocko ale mi nigdy nie odmówiono jazdy testowej jeżeli tylko rower mieli na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 12 godzin temu, wkg napisał: To trzeciorzędne sprawy w tym przypadku to drugorzędne a nawet Dwurzędowe..... 12 godzin temu, Gość Krzysztof M napisał: Giant Talon 3 https://www.giant-bicycles.com/pl/talon-3 według producenta powineneś mieć s na 27,5 cala. ewentualnie m 29 Tam jest wybierz rozmiar ikonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Teraz, dovectra napisał: https://www.giant-bicycles.com/pl/talon-3 To na pewno nie chodzi o tegoroczny model, bo autor pisał o 2x8. Nieważne, ale żeby włożyć wolnobieg... Teraz, wkg napisał: ale mi nigdy nie odmówiono jazdy testowej jeżeli tylko rower mieli na stanie. Przypuszczam, że nie chodziło o rowery za 2 czy nawet 3 tysiaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Teraz, chudzinki napisał: ale żeby włożyć wolnobieg... ewolucja wsteczna..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 4 minuty temu, chudzinki napisał: Przypuszczam, że nie chodziło o rowery za 2 czy nawet 3 tysiaki . Różnie, głównie przymierzałem rozmiar czy to w Dec czy Treki czy Fuji czy Scotty więc nie patrzyłem na wyposażenie czyli cenę. Ale co ciekawe - nie ukrywałem, że kupno to dalsza perspektywa ... Fakt, że to było przed pandemią. Kiedyś miałem niedopasowany rower z za małą rama więc więcej tego błędu nie popełnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof M Napisano 10 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Decyzja prawie podjęta. Giant Talon 3 koła 29'. Jeszcze parę dni, niech się decyzja uprawomocni i... Pierwsza relacja z jazdy będzie pewnie na wiosnę. i może być bardzo lakoniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Krzysztof M
Czy rower górski 29' do spokojnej jazdy w terenie różnym, to dla mężczyzny o wzroście 170cm dobry wybór?
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.