Cycek Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Może mi ktoś to wyjaśnić jak krowie na rowie dlaczego przy HT2 zębatki się nie odsunął. Octaling Aktualnie przy octalingu , między mufą a zębatkami nie ma tyle miejsca by się zmieściła miska HT2 HT2 Widać, że jest dłuższe od 118mm a czy octaling czy h2 ramienia korb mają 2cm wielowypustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie ma czegoś takiego jak octaling. Poza tym nawet pod kwadrat przy tej samej dł osi suportu różne korby będą siedziały i inaczej względem osi synetrii ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycek Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No jak nie ma https://pl.wikipedia.org/wiki/Octalink Nawet piszą, że łożyska są nie trwałe i łapią luz co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 @Cycek napisałeś Octaling, a istnieje produkt o nazwie Octalink. Ponadto zwracaj uwagę na ortografię i poprawną pisownię. Przykład poniżej. Godzinę temu, Cycek napisał: odsunoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Kacper odpowiedzią co już Ci napisałem jest budowa samej korby. Zębatki mają być w tym samym miejscu niezależnie od tego jaki system wybierzesz więc tak to zaprojektowano, żeby samo ramie korby było "bardziej płaskie". Na lewym ramieniu to lepiej widać. Masz zdjęcie mojej korby. Co prawda to pressfit ale chodzi o kształt ramienia. Przyjrzyj się i porównaj ze swoją korbą, powinieneś zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
To_JaT Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ja dalej nie rozumiem czemu kolega się tak męczy i nie zmieni poprostu opony na węższą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycek Napisano 24 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Tu tak samo dotyka do ramy(miski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Temat zamykam. Kolejne posty w temacie nic nie wnoszą, autor także nie wykazuje zrozumienia sprawy. Cały czas dyskusja jest o tym samym, dodatkowo zaczynają być one nieprzyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.