Bambigc Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witam serdecznie. Ostatnio na zaprzyjaźnionym szrocie znalazłem taki rowerek z myślą o renowacji. I oto moje pytanie bo żadnych wiadomości znaleźć nie umiem. Co to za rower,bo chciałbym zachować ja w oryginale. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 To chyba gra niewarta świeczki... Patrząc na to, jak ruda zeżarła stalowe elementy, obawiam się o stan ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambigc Napisano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Mimo wszystko chciałbym się dowiedzieć cóż to za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 2 godziny temu, Bambigc napisał: bo żadnych wiadomości znaleźć nie umiem. Masz naklejkę na główce ramy. Tam jest producent. Daj dobre zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambigc Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Niestety nie ma. Było coś tam, są widoczne dziury po nitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambigc Napisano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi