leavemealone Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Poszukuję komfortowego gravela do 15000-20000zł. Wymagania karbonowa ładna rama, pozycja preferowana wyprostowana. Napęd wolę 1x, nie będę się na tym ścigał, ani jeździł na ustawki aczkolwiek napęd 2x też może być, w przyszłości jak nie podejdzie założę campe ekar. Obecnie jeżdżę na szosie: rose pro sl 2000 oraz fullu: canyon lux cf sl. Szukam jeszcze czegoś po środku. Na bickepacking nie będę jeździł, jedynie jednodniowe długie wycieczki. Obecnie w oko wpadł mi Cannondale Topstone carbon 5 oraz Ibis hakka mx. Może Topstone lefty 3? Sam nie wiem. Do topstona się przymierzałem i mi leży, Ibis byłby zamawiany w ciemno. Macie jakieś inne propozycje i podpowiecie na co zwrócić uwagę. Za uwagi na temat tego po co mi gravel jak mam szose i fulla xc podziękuję. Trochę w swoim życiu przejechałem i brakuje mi takiego uniwersalnego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Jak chcesz mieć wyprostowaną pozycję, to może Merida Silex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leavemealone Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Az tak prostej nie potrzebuje, cos w stylu szosy endurance bedzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 7 Lutego 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 GT Grade 2020. https://cyclingtips.com/2019/12/gt-grade-carbon-pro-long-term-review-a-big-improvement-over-v1-0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leavemealone Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Rower fajny, tylko nie lubie zewnetrznego prowadzenia linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Też stoję przed podobnym dylematem. Mi akurat w oko wpadł Fuji Jari Carbon 1.1 2021 Fuji Bikes | Jari Carbon 1.1 Problem w tym że ma być dostępny w sierpniu/wrześniu a i tak nie będzie to pewne, przynajmniej tak mi powiedzieli w jednym ze sklepów który mam w okolicy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmatsibora Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Witam. Może Scott Addict Gravel 20 z 2020. Jest minimalistyczny, bez dodatkowych mocowań, oryginalny kolor. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 21 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) https://skleprower.pl/fuji-jari-carbon-11-shimano-ultegra-rx-2x11-p-197.html Edytowane 21 Lutego 2021 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Jeśli chcesz bardzo komfortowo to bież Topstona z Lefty. To bardzo fajne rozwiązanie. Amortyzowany widelec, którego nie czujesz że się zapada, a jednak pracuje. Z leftym docenisz potencjał tej ramy. (uginający się tył). No i poza tym nikt w okolicy nie będzie miał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Czemu by nie http://cech.bike/en/bikes/998-bike-cinelli-king-zydeco-2021-grx-1x.html ? Może to nie jest najwygodniejsza maszyna we wsi, ale resztę wymogów spełnia. Edytowane 19 Marca 2021 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi