DonCorneo Napisano 5 Lutego 2021 Napisano 5 Lutego 2021 Gdzie dostanę solo gąbki olejowe do Foxa 36? Widzę, że są dostępne u chińczyka. Na naszym rodzimy serwisie aukcyjnym są tylko do Rock Shoxa. Ktoś sprawdzal te chińskie? Nadaję się to do użytku? Cytuj
Mateusz15 Napisano 5 Lutego 2021 Napisano 5 Lutego 2021 To są tylko gąbki, możesz je zamówić z chin, będą się nadawać bez problemu Cytuj
To_JaT Napisano 5 Lutego 2021 Napisano 5 Lutego 2021 https://activia.sgl.pl/cena/czaci-zamienne/gabki/gabki-piankowe_gabka-olejowa-durolux-36mm/1994 Cytuj
Gość Napisano 6 Lutego 2021 Napisano 6 Lutego 2021 @To_JaT fajnie, ale nie ma podanej wysokości. Średnica zewnętrzna też może się nie zgadzać. Cytuj
To_JaT Napisano 6 Lutego 2021 Napisano 6 Lutego 2021 Z moich doświadczeń uszczelki amorków o goleniach 34, 32 i 35mm suntoura i rockshoxa mają praktycznie te same wymiary. Z foxem nie miałem porównania bo rozbierałem jedynie model 40 i stare 32 na długo zanim miałem kontakt z innymi amorami ale wątpie żeby były inne. Zawsze można je dociąć z zewnątrz jakby były większe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi