ko17 Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam,postanowiłem wymienić przewód olejowy w magura mt5 i w tym celu kupiłem nowy przewód magura oliwke magura,ten taki pin prosty i banjo magura z nakrętką (zdjęcie) o ile oliwka z pinem ładnie siadły w klamce ,to z zamontowaniem banjo już nie poszło tak jak miało pójść... banjo bardzo łatwo wchodzi w przewód na tyle że bez użycia siły z niego schodzi ,czy prócz banjo i nakrętki do nakręcenia coś jeszcze idzie,czy ja o czymś zapomniałem,a może kabel jest nie ten? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszkiner Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) oliwka jest? na zdjeciu poniżej masz to co jest potrzebne. Tu Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Saszkiner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ko17 Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 a ha.... czyli tam zapomniałem o oliwce? myślałem że oliwka idzie tylko przy klamce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszkiner Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Ciesze się że pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ko17 Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 pomogłeś dziękuję tak mam wszystko co na zdjęciu prócz oliwki jeszcze raz dzięki temat zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi