chudzinki Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Czy ktoś o nodze 79-81 cm użytkuje ten rower? Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Ja, model '19, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) EDIT. Coś mnie oślepiło z rozmiarem. Nieważne co napisałem wcześniej . Edytowane 29 Stycznia 2021 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Krok mam ok 80, 174 wzrost. Siodełko mam ok. Tzn mogę jeszcze obniżyć gdybym chciał, jest jeszcze troszkę możliwości regulacji w dół. Ja się wahałam między M i L ale wybrałem M i wg mnie do mnie pasuje. A jak mierzysz że wychodzi za wysoko? Bo stojąc na ziemi mam wysoko i wchodzić nie jest łatwo(wszak to full) ale do pedałów nie mam daleko. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez abra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Nie przymierzałeś przypadkiem L`ki pod kątem wysokości? Teraz, abra napisał: A jak mierzysz że wychodzi za wysoko? W obecnym rowerze mam suport na tej samej wysokości, rurę 44 cm, a sztycę o skoku 15 cm wysuniętą z niej tylko 1,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Nie było możliwości. Zaryzykowałem M, kupowałem przez internet. To był marzec , decathlon był zamknięty a ja już chciałem ten rower. Oceniałem wtedy że L będzie za duże dla mnie i raczej miałem rację. Przy stromych zjazdach ja chcę móc bez komplikacji tyłek wysunąć za siodełko. Na L chyba bym haczył dżądrami. Stojąc płaskimi stopami na ziemi krokiem sięgam do ramy, więc wyższy rower byłby nie wskazany. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez abra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 To już mam pewność . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 To 80 to ja mierzyłem w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi